Με τη συνεργασία μας με την εταιρεία ARCADIA TERRA με τα κορυφαία ψεκαστικά θέλουμε οι πελάτες μας να είναι απολύτως ικανοποιημενοι με την επιλογή τους. Η γεωργία ακριβείας, η τεχνολογία των ακροφυσίων και του ψεκασμού αποτελεί αντικείμενο μελέτης και έρευνας για την arcadiaterra. Τα ψεκαστικά μηχανήματα της εταιρείας συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την τεχνολογία με στόχο την μείωση του κόστους παραγωγής, την εξοικονόμηση χρόνου και τον σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον. Όλα τα εξαρτήματα που συνθέτουν τα ψεκαστικά μηχανήματα είναι προϊόντα καταξιωμένων ευρωπαϊκών οίκων, πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και βρίσκονται σε εναρμόνιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι εκδόσεις των ψεκαστικών, τόσο αναρτώμενα όσο και συρόμενα, προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις των πελατών και διατίθενται με πολλές παραλλαγές προκειμένου να ικανοποιήσουν τις πιο ξεχωριστές απαιτήσεις.

DIAS

Συρόμενο ψεκαστικό μηχάνημα DIAS

Κατάλληλο για καλλιέργειες με δέντρα και αμπέλια. Τα συρόμενα ψεκαστικά DIAS προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα με συμπαγείς διαστάσεις.

Οι βασικές εκδόσεις περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες πρακτικές κατασκευής. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης προαιρετικών επιλογών όπως ηλεκτρικά χειριστήρια και υπολογιστές ψεκασμού της ARAG καθώς επίσης έκδοση με κανόνι που είναι κατάλληλο για ανοιχτές καλλιέργειες και έκδοση με αμπελουργικό πύργο για αμπέλια και δέντρα σε γραμμική – πυκνή φύτευση (παλμέτες).

Τα ψεκαστικά μηχανήματα της εταιρείας μας καλύπτουν τις προδιαγραφές και τα πρότυπα των σύγχρονων ψεκαστικών μηχανημάτων και συνοδεύονται από βιβλίο οδηγιών χρήσης, πιστοποιητικό CE και Πιστοποιητικό Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων.

HELIOS NT

Αναρτώμενο ψεκαστικό μηχάνημα HELIOS N.T.

Κατάλληλο για μεγάλο εύρος καλλιεργειών, ανάλογα με τα εξαρτήματα που θα επιλέξετε. Το μικρό μέγεθος καθιστά τη σειρά ψεκαστικών HELIOS N.T. κατάλληλα για περιπτώσεις όπου ο όγκος του μηχανήματος παίζει σημαντικό ρόλο.

Οι βασικές εκδόσεις περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες πρακτικές κατασκευής. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης πλήθους προαιρετικών επιλογών ώστε να προσαρμόσετε το μηχάνημα στα μέτρα σας.

Τα ψεκαστικά μηχανήματα της εταιρείας μας καλύπτουν τις προδιαγραφές και τα πρότυπα των σύγχρονων ψεκαστικών μηχανημάτων και συνοδεύονται από βιβλίο οδηγιών χρήσης, πιστοποιητικό CE και Πιστοποιητικό Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων.

CRONOS

Aναρτώμενο ψεκαστικό μηχάνημα CRONOS

Κατάλληλο για καλλιέργειες με δέντρα και αμπέλια. Το μικρό μέγεθος καθιστά τη σειρά ψεκαστικών CRONOS κατάλληλα για περιπτώσεις όπου ο όγκος του μηχανήματος παίζει σημαντικό ρόλο.

Οι βασικές εκδόσεις περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες πρακτικές κατασκευής. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης προαιρετικών επιλογών όπως ηλεκτρικά χειριστήρια και υπολογιστές ψεκασμού της ARAG καθώς επίσης έκδοση με κανόνι που είναι κατάλληλο για ανοιχτές καλλιέργειες και έκδοση με αμπελουργικό πύργο για αμπέλια σε γραμμική – πυκνή φύτευση.

Τα ψεκαστικά μηχανήματα της εταιρείας μας καλύπτουν τις προδιαγραφές και τα πρότυπα των σύγχρονων ψεκαστικών μηχανημάτων και συνοδεύονται από βιβλίο οδηγιών χρήσης, πιστοποιητικό CE και Πιστοποιητικό Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων.

 

Ηλέκτροστατική γεννήτρια ιόντων Χαλκού (CU++) της AgroΗalc

H arcadiaterra στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης του γεωργικού ψεκασμού και του ψεκασμού ακριβείας σας ενημερώνει για την νέα συνεργασία με την AFS SA σχετικά με τη ηλεκτροστατικό σύστημα ιονισμένου χαλκού AgroΗalc.

Η συσκευή αυτή μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιαδήποτε ψεκαστικό μηχάνημα αποτελώντας τη σύγχρονη λύση για τον έλεγχο των μυκήτων και άλγεων στην οικολογική και μη γεωργία με οικονομικό τρόπο.

Το AgroΗalc, δημιουργεί θετικά ιόντα χαλκού Cu++, τα οποία έλκονται από τις αρνητικά φορτισμένες επιφάνειες των φύλλων, δένδρων, εντόμων με αποτέλεσμα την αύξηση της προσκολητικότητας και της αποτελεσματικότητας των χρησιμοποιούμενων φυτοπροστατευτικών. Η διπλή συνεργητική δράση, αφενός των ηλεκτροστατικά φορτισμένων ιόντων χαλκού και αφετέρου των φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για την αύξηση και βελτίωση της ποιοτικής και ποσοτικής παραγωγής.

Η γεννήτρια AgroHalc εξάγεται σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα που τείνουν να την καθιερώσουν ως απαραίτητο μέσo για αποδοτικότερο ψεκασμό.


Πλεονεκτήματα:
- Αυξάνει την αποτελεσματικότητα και προσκολητικότητα των φυτοπροστατευτικών
- Δημιουργεί ομοιόμορφη διασπορά
- Επικαλύπτει και την κάτω επιφάνεια των φύλλων
- Τα σταγονίδια δεν απορρέουν στο έδαφος
- Μειώνει τα προβλήματα των ακροφυσίων
- Χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια των καλλιεργειών
- Κατάλληλο για οικολογική καλλιέργεια
- Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προϊόντων
- Βελτιώνει τη ποιότητα και ποσότητα της παραγωγής

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα παρακάτω links:
Παρουσίαση Agrohalc
Δοκιμές και αποτελέσματα
Εφαρμογές σε: Αμπέλια, ελιές, βερικοκιές, κερασιές, εσπεριδοειδή , αχλαδιές , μηλιές , ακτινίδια, υπαίθρια κηπευτικά, ντομάτες , φράουλες, σπαράγγια , θερμοκήπια, ανθοκήπια, φυτώρια, δενδροκαλλιέργειες και πολλές άλλες καλλιέργειες.