Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των τρακτέρ McCormick από το 2002, στο νομό Χανίων, με τη συνεργασία μας με την εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ. Επίσης, είμαστε αντιπρόσωποι των τρακτέρ LANDINI. Διαθέτουμε όλα τα μοντέλα και τα γνήσια ανταλλακτικά και των δύο εταιρειών στις καλύτερες τιμές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και κινητό service για την εξυπηρέτηση στο χώρο σας.

 

McCormick

Το όνομα McCormick είναι ένα κλασσικό όνομα στην κατασκευή αγροτικών μηχανημάτων, που συμπυκνώνει την ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Η δέσμευση μας για ανώτερη ποιότητα, μας οδηγεί σε απόλυτη προσαρμογή των προϊόντων μας στα πιο απαιτητικά στάνταρ της αγοράς. Αυτό δυναμώνει επίσης την αποστολή μας να φθάνουμε συνεχώς σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης για τους πελάτες μας.

McCORMICK X4.40 F-GE-GB-XL (PLAT)

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Οι εκδόσεις πλατφόρμας του X4F παρουσιάζουν ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό, το οποίο εκφράζεται στις ενεργειακές γραμμές του καλύμματος κινητήρα και στις στρογγυλεμένες από τις φτερωτές, ικανές να συνδυάζουν την ομορφιά και την πρακτικότητα, καθώς σας επιτρέπουν να εργάζεστε εύκολα στις σειρές κάτω από τους κλάδους των καλλιεργειών. Το αποτέλεσμα είναι μια ευρύχωρη, άνετη, ασφαλή θέση οδήγησης με ορατότητα 360 ° για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Το νέο McCormick X4F διατίθεται με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης και διαφορετικές λύσεις εμπρόσθιου και οπίσθιου άξονα, οι οποίες καθορίζουν διαφορετικές διαστάσεις μεταξόνιας και διαδρομής και επιτρέπουν τη διάκριση σε τέσσερα μοντέλα με διαφορετικά επαγγέλματα: - Μοντέλο F (στενό οπωρώνα) για εργασία σε ένα μικρό στενό οπωρώνα. - Μοντέλο GE (χαμηλός οπωρώνας) για εύκολη διέλευση κάτω από τα κλαδιά των σειρών. - Μοντέλο GB (μεγάλο μπάσο) για εργασία κάτω από τέντες. - Μοντέλο XL (μεγάλο οπωρώνα) για εργασία σε μεγάλο οπωρώνα ή σε ανοιχτό χώρο.

Ευρεία και άνετη πλατφόρμα, τοποθετημένη σε σιωπηλά μπλοκ.
Εύκολη πρόσβαση στο κάθισμα του οδηγού, χωρίς παρεμπόδιση.
Μέγιστη ορατότητα εμπρός και πίσω.
Έλεγχοι που είναι διευθετημένοι με εργονομικό τρόπο.
Το μοντέλο X4 GB (Gran Basso) κατέχει τη χαμηλότερη θέση οδήγησης στον κόσμο στην κατηγορία του. Χάρη στο ύψος του τιμονιού μόνο 1.280 mm, μπορεί εύκολα να εργάζεται μέσα σε καλλιέργειες τέντας ή με την παρουσία φύλλων που κρεμούνται προς τα κάτω, όπως σε φυτείες ακτινιδίων.


McCORMICK X3 F

Η σειρά X3 F της McCormick περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα οποία κινούνται με κινητήρες Kohler των 2,5 λίτρων, 4 κυλίνδρων και 16 βαλβίδων, οι οποίοι παρέχουν ισχύ από 55 έως 75 ίππους. Διαθέτοντας έναν καταλύτη οξειδώσεως πετρελαίου (DOC) ο οποίος εξαλείφει την ανάγκη για σύστημα αναγέννησης καυσαερίων, αυτοί οι κινητήρες πληρούν τους κανονισμούς για τις προσωρινές εκπομπές σταδίων 3Β / Tier 4 χωρίς τη χρήση φίλτρου σωματιδίων ντίζελ (DPF). Με μεταξόνιο 1950 mm, βάρος 2000 kg και ανυψωτική ικανότητα 2300 kg στο πίσω μέρος, αυτή η σειρά ελκυστήρων είναι ιδανική για αμπέλια, λαχανικά, κλάδεμα και θερμοκήπια. Χάρη στο συμπαγές μέγεθος, τη μειωμένη απόσταση από το έδαφος και το ύψος στο τιμόνι μόλις 1280 mm, το X3 F κινείται εύκολα ανάμεσα σε σφιχτές σειρές και σε καλλιέργειες χαμηλής ανάρτησης.

Αναπτύχθηκε από την Argo Tractors, η μετάδοση του X3 F προσφέρει 16 στροφές εμπρός και 16 στροφές ανάστροφης κατεύθυνσης και έρχεται στάνταρ με ένα σύστημα συγχρονισμού διεύθυνσης διεύθυνσης διεύθυνσης και ένα γεώτρηση. Το υδραυλικό σύστημα διαθέτει διπλή αντλία που τροφοδοτεί 28 λίτρα / λεπτό στο σύστημα διεύθυνσης και 50 l / min στον αναστολέα και μέχρι τρεις μηχανικές βαλβίδες. Το X3 F διατίθεται είτε σε διαμόρφωση ROPS είτε σε καμπίνα χαμηλού προφίλ.


McCORMICK TX4

F / M

Η τέταρτη γενιά του McCormick crawler παρακολουθεί τα ντεμπούτα κρατώντας το όνομα T γνωστό ως συνώνυμο της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας σε εξειδικευμένα μηχανήματα για εργασία σε ακραίες συνθήκες. Το TX4 χωρίζεται σε δύο εκδόσεις: F (Orchard) και M (Mountain) που μπορούν να τοποθετήσουν 4 κινητήρες από 76 έως 102 άλογα.

Αυτά τα crawlers προσφέρουν μια τέλεια λύση για τις ακραίες συνθήκες εργασίας στις σειρές των οπωρώνων και των αμπελώνων, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της υψηλής ικανότητας ρυμούλκησης και της ιδιαίτερης προσκόλλησης στο έδαφος για απότομες πλαγιές. Ο πίσω μηχανικός ανελκυστήρας κατηγορίας 2 έχει χωρητικότητα 2.600 kg. Αυξάνει την ικανότητα των δεξαμενών να φτάνουν τα 85 λίτρα. Οι διαθέσιμες αλυσίδες κυμαίνονται από 360mm έως 400mm, λιπαίνονται ή ημι-λιπαίνονται.


 

Landini

Το όνομα LANDINI είναι συνυφασμένο με το «Κατασκευασμένο στην Ιταλία». Η Landini είναι αναγνωρισμένος οίκος ανά τον κόσμο, με κυρίαρχη παρουσία στην Μεσόγειο και στην κεντρική Ευρώπη. Πρωτοεμφανιζόμενα το 1884, τα τρακτέρ της LANDINI είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους, την στιβαρή κατασκευή τους, σαν αποτέλεσμα της εμπειρίας προερχόμενης από την μακρά παράδοση, η οποία αντικατοπτρίζει τα θεμέλια στα οποία βασίζονται οι καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής.

LANDINI REX3F

Νέα σειρά REX 3 F

Η νέα σειρά Landini REX3 F διατίθεται σε 3 μοντέλα, με ισχύ από 55 έως 75 ίππους και 4κύλινδρους κινητήρες Kohler, 16 βαλβίδες 2.5 λίτρων.

Με μεταξόνιο 1.950 mm, βάρος 2.100 kg και μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 2.700 kg, είναι ιδανικό για χρήση στον αμπελώνα, για κλάδεμα, κηπουρική και εργασίες θερμοκηπίου. Πλεονεκτήματα είναι η συμπαγής και το μειωμένο ελάχιστο ύψος από το έδαφος, με μόλις 1.256 mm για το ένα στο τιμόνι.
Διατίθεται σε έκδοση πλατφόρμας και με καμπίνα χαμηλού προφίλ.


LANDINI REX 4

Πλατφόρμα REX4, εξειδικευμένη στη δημιουργία κερδών

Η πλατφόρμα Landini REX4 παρουσιάζεται με μια εκπληκτική σχεδιαστική, δυναμική και δυναμική γραμμή για την κουκούλα και τα φτερά, προσφέροντας μια επιθετική και ταυτόχρονα μαγευτική εμφάνιση. Οι οπτικές ομάδες που ενσωματώνονται με τον καλύτερο τρόπο στην εμπρός μάσκα είναι τέλεια στυλ αυτοκινητικής και βελτιώνουν την αίσθηση της οικογένειας Landini. Ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει επίσης την εργονομία του καθίσματος του οδηγού με ενστικτώδη χειριστήρια και τον άφθονο χώρο που διαθέτει ο χειριστής που ανταποκρίνεται πάντα επαγγελματικά σε ειδικές ανάγκες.

Η πλατφόρμα Landini REX4 διατίθεται με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης και διαφορετικές λύσεις εμπρόσθιου και οπίσθιου άξονα, οι οποίες καθορίζουν διαφορετικά μεταξόνια και διαστάσεις διαδρομής και επιτρέπουν την διάκριση σε τέσσερα μοντέλα με διαφορετικά επαγγέλματα:
Μοντέλο F (στενό οπωρώνα) για εργασία σε μικρούς στενούς οπωρώνες.
GE μοντέλο (χαμηλός οπωρώνας) για εύκολη διέλευση κάτω από τα κλαδιά των σειρών.
GB μοντέλο (μεγάλο μπάσο) για εργασία κάτω από καλλιέργειες τέντας.
Μοντέλο GT (μεγάλο οπωρώνα) για εργασία σε μεγάλους οπωρώνες ή στο ανοιχτό πεδίο.
Η γκάμα πλατφορμών Landini REX4 είναι ικανή να εκφράζει εξαιρετικές ποιότητες αξιοπιστίας, ευελιξίας και εύκολου χειρισμού σε οποιοδήποτε έδαφος, σε οποιοδήποτε είδος φυτού, σε οποιαδήποτε εξειδικευμένη καλλιέργεια. μια σειρά στα οποία η απόδοση, η λειτουργικότητα, η άνεση και η αισθητική συνυπάρχουν χωρίς να παραιτηθεί από τίποτα.


LANDINI SERIE 7000 – 9000

Το νέο Landini Isodiametric SERIES 7000 και 9000 διατίθεται στην έκδοση IS (με σύστημα διεύθυνσης στους μπροστινούς τροχούς) και AR (με σύστημα διεύθυνσης στο κεντρικό δοκάρι) με πλατφόρμα ή καμπίνα και με τον αναστρέψιμο οδηγό ως στάνταρ. Οι δύο σειρές που αποτελούν τη γκάμα της Landini είναι εξοπλισμένες με κινητήρες DEUTZ TCD L4 και ισχύς από 70 έως 102 HP.

Τα σειριακά μοντέλα 7000 και 9000 ανανεώνονται με την αναδιάρθρωση της κουκούλας και των δεξαμενών (η οποία χωρητικότητας 58 λίτρων). Η περιοχή χειριστή έχει επίσης ανανεωθεί με νέα ψηφιακά όργανα επί του σκάφους.


LANDINI TREKKER 4 F-M

Η τέταρτη γενιά crawlers της Landini κάνει το ντεμπούτο της με το όνομα Trekker γνωστό ως συνώνυμο της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας σε εξειδικευμένα μηχανήματα για εργασία σε ακραίες συνθήκες. Το Trekker 4 χωρίζεται σε δύο εκδόσεις: F (Orchard) και M (Mountain) που μπορούν να τοποθετήσουν 4 κινητήρες από 76 έως 102 άλογα.

Αυτά τα crawlers προσφέρουν μια τέλεια λύση για τις ακραίες συνθήκες εργασίας στις σειρές των οπωρώνων και των αμπελώνων, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες της υψηλής ικανότητας ρυμούλκησης και της ιδιαίτερης προσκόλλησης στο έδαφος για απότομες πλαγιές.
Οι κινητήρες είναι η νέα Deutz AG με εκτόπισμα 2.9 λίτρων Turbo Aftercooler, με 4 κυλίνδρους και 16 βαλβίδες και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς σταδίου 3Β, Tier 4i υιοθετώντας τον καταλύτη DOC χωρίς αναγέννηση για την επεξεργασία των καυσαερίων.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ